Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Значних досягнень здобули наші спортсмени на змаганнях Всеукраїнського та міжнародного рівнів.В. Возник - МСМК, Призер Чемпіонату Світу з каратє (2011 р.), член збірної команди України.jpg

На Чемпіонаті Світу з карате, що проходив в грудні місяці в Італії срібну нагороду одержав Майстер спорту України міжнародного класу, член збірної команди України Віктор Возник, студент другого курсу ФІТ.

Є. Єгоров - МСМК, Чемпіон Світу з кікбоксингу (2011 р.).jpgЧемпіоном Світу з кікбоксингу, що проходив також в Італії в жовтні місяці, став студент V курсу ЕТФ, Майстер спорту України міжнародного класу Єгоров Євген, перемігши іменитих спортсменів з Франції, Польщі та Італії.

Найбільш титулований наш спортсмен – І. Футрик - МСМК, Чемпіон Світу з академічного веслування (2011 р.), кандидат до олімпійської збірної.jpg студент V курсу ММФ, Майстер спорту України міжнародного класу з академічного веслування, кандидат до олімпійської збірної України - Футрик Іван. За останні півроку він здобув 5 медалей, з них дві на міжнародному рівні, ставши призером Кубку Світу (Мюнхен) та Чемпіоном Світу (Амстердам), встановивши світовий рекорд, а також став Чемпіоном та Переможцем Кубку України.

Бажаємо подальшого успіху та нових звершень у спорті!




До розділу

На головну сторінку

Рейтинг@Mail.ru
Яндекс.Метрика

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт