Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща) Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща)

ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ СПОРТИВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ


В період з 6 по 9 листопада у м. Білосток (Польща) проходив польсько-український спортивний фестиваль, згідно договору про співпрацю між спортивними студентськими спілками Польщі та України.

В ньому приймали участь 6 команд ВНЗ Польщі та 4 команди ВНЗ України, серед яких були команди Львівської політехніки, Івано-франківського національного університету, Чернівецького національного університету, а Дніпропетровщину представляли студенти Національного гірничого університету. Команди Тернопільського університету та Київської політехніки також отримали запрошення, але взяти участь у змаганнях не змогли.

Змагання проходили в форматі змішаних команд (чоловіки та жінки) з волейболу, баскетболу, тенісу, футзалу та лазерної стрільби.

Нажаль нашим спортсменам не дуже таланило в матчах з поляками в ігрових видах спорту, а ось кубок за 2 місце з лазерної стрільби здобула наша команда. І як завжди перемогла дружба.

Польська сторона продемонструвала добру гостинність, хорошу організацію, високоякісну спортивну базу. Під час урочистого закриття спортивного фестивалю сторони домовились про подальшу співпрацю в області спорту та фізичного виховання.

Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща) Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща) Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща) Спортивний фестиваль, м. Білосток (Польща)


Кафедра фізичного виховання та спорту

До розділу

На головну сторінку

Рейтинг@Mail.ru
Яндекс.Метрика

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт